dissabte, 8 de novembre del 2014

5è i 6è. FESTIVITAT DEL PARE FRANCESC PALAU I QUER, (Fundador de les Germanes Carmelites Missioneres Teresianes)

El passat 7 de novembre vàrem celebrar la festa del fundador de les Germanes Carmelites Missioneres Teresianes, la festa del Pare FRANCESC PALAU I QUER. Un dia que el vam començar amb una Eucaristia, compartida per tots els alumnes de Primària i ESO. Aquesta vegada va haver un cor molt nombros ja què a més del grup de guitarres, va estar la bandeta del col·legi. Va ser una eucaristia molt viscuda i participada interpretant i cantant cançons al·lusives al Pare Palau. La nota de festa va ser quan els més petits de l'escola, els P-3, P-4, P-5, 1r i 2n, van vindre a participar, amb els seus cants, de la més emblemàtica cançó del Pare Palau, la més cantada i més coneguda, aquella que comença així: 
"SONARON LAS CAMPANAS DE SAN ANTOLÍN, SONARON LAS CAMPANAS DE SAN ANTOLÍN, ANUNCIARON QUE EN AYTONA NACIÓ UN PEQUEÑIN, ANUNCIARON QUE EN AYTONA... NACIÓ UN PEQUEÑIN. TALÁN, TALÁN ,TALÁN, TALÁN. SE LLAMA FRANCISCO... PARECE UN SERAFÍN"







En acabar l'Eucaristia, l'AMPA ens va obsequiar amb una XOCOLATADA amb biscuits. Estava boníssima i vam xalar menjant...!!!

Alumnes 5è











Alumnes 6è













I a la tarda els mestres d'educació física de l'escola, Pere, Joan i Sandra ens van organitzar una tarda de jocs on vam poder acabar de gaudir d'aquest dia.

Alumnes 5è















Alumnes 6è








































































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada